BAHAR DÖNEMİ MAZERETLİ HARÇ VE DERS KAYIT DUYURUSU

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Katkı Payı/Öğrenim Ücreti ödemeleri 27.02.2021 tarihinde sona ermiştir.

Katkı Payı/Öğrenim Ücretlerini ödeyemeyen öğrencilerimiz, 11 Mart 2022 tarihi mesai bitimine kadar öğrencisi oldukları fakültelerine/meslek yüksekokullarına mazeretlerini belirten dilekçe ile başvurabilecektir.

1- Mazeretleri okul yönetim kurulu kararı ile kabul edilen öğrencilerimiz ilgili okul öğrenci işleri tarafından Öğrenci Bilgi Sisteminden  "Ders Kaydı Mazeret İşlemleri" listesine eklenecektir.

2- Listeye eklenen öğrenciler Katkı Payı/Öğrenim Ücretlerini 7 Mart - 11 Mart 2022 saat 17: 00'a kadar T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden öğrenci numaralarını girerek yatırabilecektir.

3- Katkı Payı/Öğrenim Ücretlerini yatıran öğrencilerimiz ders kayıtlarını 11 Mart 2022 tarihine kadar danışmanlarıyla irtibata geçerek yaptıracaklardır.

ÖNEMLİ NOT : Katkı payı/öğrenim ücreti borcu olmayıp ders kaydı yaptıramayan öğrencilerimiz ders kayıtlarını  11 Mart 2022 tarihine kadar danışmanlarıyla irtibata geçerek yaptırabilirler.