YAZ OKULUNA BAŞVURMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Başka Üniversitelerin Yaz Okulundan ders almak isteyen öğrencilerimiz aşağıda belirtilen aşamaları yapmaları gerekmektedir.

-Bağlı oldukları müfredatta belirtilen derslerin AKTS ve ders içeriğinin yaz okulundaki dersle uyumlu olması gerekmektedir.

-Yaz Okulunda alınacak derslerin AKTS ve ders içeriğini gösteren  belge ile birlikte Web sayfamıza attığımız dilekçe örneğini doldurup Yaz Okulu Başvuruları için istenen belgeleri (İlgili dersin AKTS ve Ders İçeriklerini gösteren belgeler)  tamamlayıp imzalayarak taradıktan sonra danışmanınıza mail atabilirsiniz. Danışman hocalarınız gerekli incelemelerden sonra onaylayıp  imzalayarak   Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim edebilirler.

-En fazla 3 ders alınabilir.

-Başvurular final notlarının ilan tarihinden sonra yapılabilir.

Not1: Başka Üniversitelerin Yaz Okulundan ders almak isteyen öğrencilerimiz ekte belirtilen formu doldurarak başvuru yapması gerekmektedir.

Not2: İlgili Senato kararı gereği yaz okullarının devlet üniversiteleri olabileceği belirlenmiştir.