Yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerimiz öncelikle ders almaya karar verdikleri üniversite ile iletişime geçerek, almak istedikleri derslerin "Ders İçerikleri" ve "AKTS" bilgilerini gösteren bir belge almalıdırlar. Daha sonra yaz okulunda hangi üniversiteden hangi dersleri almak istediklerini gösteren bir dilekçe ve diğer üniversiteden aldığı bu belgeyle Fakültemizin öğrenci işlerine başvurmalıdırlar.

Dikkat Edilecek Hususlar:

- Öğrencilerimizin başvuru yapmaları yaz okulundan ders almaları için yeterli değildir. Başvurular Fakültemizin ilgili bölümleri tarafından değerlendirilip Fakülte Yönetim Kurulu tarafından uygun görüldükten sonra kabul edilmiş sayılır ve ders alınabilir.

- Yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerimiz yalnızca Fakültemizin anlaşması olan üniversitelerden ders alabilirler.

- Yaz okulunda en fazla üç tane ders alınması mümkündür.

- Yaz okulu başvuruları üniversitelere göre değişiklik gösterebileceğinden hangi üniversiteye hangi tarihlerde başvuru yapılacağını öğrencilerimiz kendileri takip etmelidirler.

Fakültemizin Yaz Okulu Konusunda Anlaşmalı Olduğu Üniversiteler

-Akdeniz Üniversitesi