Tanışma Toplantısı Düzenlendi

2015-2016 eğitim öğretim yılında fakültemize katılan öğrenciler için fakültemiz öğretim üyeleri ve idari personelinin katılımıyla tanışma programı düzenlendi. Program yüksek lisans öğrencisi Haşim YILMAZ’ın Kur’an tilavetiyle başladı.

Programda dekanımız Prof. Dr. M. Bahaüddin VAROL konuşma yaptı. Konuşmasına, öğrencilerimize aramıza katılarak fakültemizi şenlendirdiklerini belirterek başlayan VAROL, İslami İlimler Fakültesi’nin bir aile olduğunu ve yeni gelen öğrencilerimizle de gönül ve duygu birliği içerisinde güzel faaliyetlere imza atılabileceğini belirtti. Ardından fakültemiz öğretim kadrosu ve personel kadrosunu öğrencilere tanıttı. Dekanımız konuşmasına, öğrencilere yeni başladıkları bu yolda ilkeli ve idealli olarak yürümeleri ve bu dönemden itibaren burada geçirecekleri 4 yılın sonuna kadar tüm süreci hayırlarla, güzelliklerle ve verimli bir şekilde değerlendirmelerini tavsiye ederek devam etti. Program, dekanımızın İslami İlimler Fakültesi Derneği’nin kuruluş amaçlarından ve planlanan hizmetlerden bahsettikten sonra fakülte derneğimize; ileride binası üzerine inşa etmesi planlanan arsasını bağışlayan hayırsever Faruk ÖZATA’ya teşekkür ve plaket takdimiyle sona erdi.